Ένα μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε φίλο του Άρη, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι» με την ποινή της FIFA, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ «αδειάζει» ένα άλλο μέλος της κυβέρνησης και δη πρωτοκλασάτο. Ο λόγος για τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στα παράπονα ενός οπαδού των «κιτρινίνων» στα social media όπως φαίνεται σε συνομιλία που διέρρευσε στην ιστοσελίδα «pressaris» που ασχολείται με τον Άρη, γράφοντας μεταξύ άλλων πως: «Βάζω πλάτη, απλά δεν είναι θέμα του Υπουργείου Αθλητισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όταν ο φίλος του Άρη του ανέφερε πως: «Ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν», αναφορικά με την τροπολογία της κυβέρνησης για την υπόθεση της ΕΕΑ, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν δίστασε να «καρφώσει» ουσιαστικά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, που για ένα μεγάλο διάστημα είχε πάρει από τα χέρια του… παραγκωνισμένου υφυπουργού Αθλητισμού το «χαρτοφυλάκιο» του ποδοσφαίρου με εντολή του πρωθυπουργού. 

Συγκεκριμένα του έγραψε: «Σωστά. Απλά θυμίζω άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ. 

Βρέθηκα και θα ξαναβρεθώ δίπλα στον Άρη». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αναλυτικά τη συνομιλία:

Λίγες ώρες αργότερα με διαρροή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το υφυπουργείο Αθλητισμού προσπαθεί να «μπαλώσει» την γκάφα Αυγενάκη και το «άδειασμα» Γεραπετρίτη για την τροπολογία για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξης: 

Καμία αιχμή για το χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Κυβέρνηση, δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με οπαδό του Άρη.

Αυτό ξεκαθαρίζουν πηγές του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του διαλόγου και τα σχόλια που προκλήθηκαν περί «αποστάσεων» του κ. Αυγενάκη από την τροπολογία, με την οποία ματατράπηκε σε αφαίρεση βαθμών η ποινή του υποβιβασμού για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στον επίμαχο ιδιωτικό διάλογο, ο υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του Άρη να ανατρέψει την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου. Στην επισήμανση του φιλάθλου του Άρη ότι ούτε η υπόθεση του ΠΑΟΚ ήταν στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει ότι η τροπολογία δεν κατατέθηκε από τον ίδιον.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη στιγμή που η υπόθεση του ΠΑΟΚ απέκτησε ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις, η πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση ήταν συνολικά κυβερνητική απόφαση, η οποία απασχόλησε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης