Λίγη ώρα μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης από το 42΄, όπου και διεκόπη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Αθανάσιος Αθανασιάδης, έκανε λόγο για τεράστια ηθική δικαίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΡΗΣ FM 92,8:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πρωτίστως μια τεράστια ηθική δικαίωση, σε μια θέση η οποία ήταν αυτή που είχε εκφραστεί από την πρώτη στιγμή και ήρθε να επικυρώσει αυτά που υποστηρίζαμε» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και συνέχισε:

«Αυτό έγινε από τη φύση της καταγραφής κάποιων γεγονότων και της σύγκρισης τους με κάποια άλλα, στα πλαίσια εξυπηρέτησης πολλών σκοπιμοτήτων. Η ΠΑΕ Άρης προσπάθησε να καταδείξει ότι οι περιπτώσεις ήταν ξεχωριστές και η σημερινή απόφαση ήρθε να δικαιώσει αυτές τις θέσεις».

Για το αν η ΠΑΕ Άρης θα κάνει κάτι όσον αφορά το χρηματικό πρόστιμο των 55.000 ευρώ και την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών: «Η δράση δεν σταματάει ποτέ. Οποιαδήποτε ενέργεια θα γίνει, θα είναι για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ΠΑΕ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφοντας στην σημερινή απόφαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε: «Πρωτίστως ήταν αποτέλεσμα μια αλληλουχίας ενεργειών, συντονισμένες και στοχευμένες εισηγήσεις, με βάση τα νομικά ισχύοντα τα οποία ήρθαν να υποστηρίξουν τα επιχειρήματα μας.

Και να επισημάνω ότι θα πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και κάθε ενέργεια να είναι προϊόν σκέψης και όχι παρορμητική. Θα ήθελα να προσθέσω ότι επίσης αυτή η επιτυχία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ωριμότητα και υποδειγματική συμπεριφορά του κόσμου που αποχώρησε ειρηνικά και δεν δημιούργησε το παραμικρό».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Αθανασιάδης επεσήμανε: «Η συσπείρωση είναι το καλύτερο αντίδοτο σε τέτοιες δύσκολες εποχές, κάτω από τις οποίες καλείται να λειτουργήσει η ομάδα. Είναι το πρώτιστο και το καλύτερο εχέγγυο για να έχουμε ευτυχή κατάληξη σε ότι επιδιώκουμε. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης