Την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές εξέφρασε ο Djibril Cisse σε συνέντευξή του στο «Esquire», ωστόσο, όπως αποκάλυψε, έχει δεχθεί ρατσιστική επίθεση κατά την περίοδο που βρισκόταν στην Ελλάδα.

«Ναι, έχω πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεση στην Ελλάδα» δήλωσε, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα: «Όχι! Βλάκες υπάρχουν παντού. Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με εξαίρεση κάποια πράγματα που είχα ακούσει στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν πιστεύω, όμως, ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται και από την αγάπη και τον σεβασμό που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός στράικερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον Παναθηναϊκό, τη Λάτσιο. Όπως είπε, δεν θεωρεί τους φιλάθλους της εν λόγω ομάδας ρατσιστές, παρά το απροκάλυπτα φασιστικό παρελθόν τους, ενώ πιστεύει ότι αυτά τα θέματα απασχολούσαν τους οπαδούς προηγούμενων γενεών και σίγουρα ο ίδιος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα το διάστημα που βρέθηκε στη Ρώμη.

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης