Την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τζιανφράνκο Τζόλα, αν και παραδέχτηκε ότι αυτό είναι απίθανο.

Οι «μπλε» βελτιώθηκαν υπό την καθοδήγηση του «υπηρεσιακού» προπονητή, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, ενώ η υποστήριξη για την παραμονή του Ελβετού τεχνικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αυξάνεται,  το μέλλον του στην ομάδα του Λονδίνου παραμένει αμφίβολο, αφού ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσε ένα μεγαλύτερο όνομα για τον πάγκο της ομάδας του, με τους Πεπ Γκουαρντιόλα, Λοράν Μπλαν και Ντιντιέ Ντεσάμπ να αποτελούν τους «εκλεκτούς» του.

Σήμερα ο Τζόλα, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια στην Τσέλσι, εξέφρασε απερίφραστα το ενδιαφέρον του, αναγνωρίζοντας πάντως την καλή δουλειά του Ντι Ματέο.

«Στην Τσέλσι; Θα ήμουν υποκριτής, αν έλεγα ότι δεν θέλω τη δουλειά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτό» δήλωσε στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε: «Ως οπαδός της Τσέλσι, θέλω πάντα η ομάδα να είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια, όπως συμβαίνει τώρα με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόλα είχε αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το 2003 και αργότερα πέρασε δύο χρόνια στη Γουέστ Χαμ, στην πρώτη και μοναδική δουλειά του ως μάνατζερ ομάδας, πριν αποχωρήσει το 2010.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης