Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Αυστρία και το Σάλτσμπουργκ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «πρασίνων».

Στους εκπρόσωπους του Τύπου, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μίλησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια χρονιά καλύτερη από την περσινή και δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του» είπε ο Γάλλος διεθνής αμυντικός.

Όσο για τους λόγους που τον κράτησαν στην Ελλάδα; «Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη εδώ. Παρά την περσινή κακή σεζόν, είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα. Όταν είσαι χαρούμενος κάπου, ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, όπως πέρυσι, δεν πειράζει. Επαναλαμβάνω ότι εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στην Ελλάδα. Είναι και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από τον σύλλογο, αλλά και η στήριξη των φιλάθλων. Είναι πολύ σημαντικό. Νιώθεις ότι σε αγαπάνε, νιώθεις ότι θέλουν να μείνεις. Αυτά είχαν μεγάλη σημασία για την απόφαση που πήρα».

Οριοθετώντας τους στόχους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Μπουμσόνγκ υπογράμμισε: «Να παλέψουμε για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάνω από όλα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ δύο χρόνια και δεν έχω πάρει ένα πρωτάθλημα. Το θέλω πολύ. Δεν θα είναι εύκολο, επειδή υπάρχει κι ο Ολυμπιακός, που είναι πολύ ανταγωνιστικός. Εμείς έχουμε νέα ομάδα, θα χρειαστούμε χρόνο για να είμαστε τόσο καλοί, αλλά με την υποστήριξη των φιλάθλων θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα, τα πράγματα δεν μπορεί να είναι χειρότερα από αυτά που περάσαμε την περασμένη περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης