Στα 38 χρόνια του ο Νίκος Κοκκώνης πήρε την μεγάλη απόφαση να βάλει τέλος στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα του. Ο έμπειρος πίβοτ είχε προαναγγείλει από την αρχή της σεζόν πως αυτή η χρονιά θα ήταν η τελευταία της αθλητικής του διαδρομής, αλλά η διακοπή των αθλητικών εκδηλώσεων και των πρωταθλημάτων του στέρησε το περιθώριο να φύγει από τον χώρο του χάντμπολ και τον ΠΑΟΚ με αγωνιστική διάκριση.

Έτσι ανακοίνωσε την απόφαση του έχοντας φυσικά πλούσιες αναμνήσεις και επιτυχίες από την πολύχρονη δραστηριότητα του, με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει περισσότερα από 1000 γκολ στην πορεία όλων αυτών των τελευταίων 12 χρόνων που αγωνίστηκε. Ο ίδιος ερωτηθείς για την μάστιγα των τελευταίων μηνών, την εξάπλωση του κορωνοϊού, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε που θα γεράσουμε και θα έχουμε ιστορίες να λέμε. Κοιμηθήκαμε σε έναν κόσμο και ξυπνήσαμε σε έναν άλλον εντελώς άγνωστο. Προσωπικά επειδή έχω αγαπημένο άνθρωπο στις ευπαθείς ομάδες μου φαίνεται αδιανόητο η αγκαλιά και η χειραψία να θεωρείται κάτι κακό και το να μην επισκέπτεσαι τους γονείς σου να θεωρείται πράξη αγάπης και υπευθυνότητας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης