Την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 χάντμπολ των ανδρών εξασφάλισε ο Αερωπός, επικρατώντας σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι του ΑΣΕ Δούκα στην Έδεσσα με 27-26 και κάνοντας το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για την Α΄ φάση των πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν κάνει break στο πρώτο ματς, την περασμένη Κυριακή (21/4) στο Δαΐς, έφτασαν να προηγούνται με 22-17 στα μέσα του β΄ ημιχρόνου, αλλά η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ισοφάρισε σε 25-25. Περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη η μακεδονική ομάδα κέρδισε πέναλτι και αποβολή και ο Μισαηλίδης έδωσε προβάδισμα (26-25), ενώ στην επόμενη επίθεση ο Πολύδωρος χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, διαμαρτυρήθηκε έντονα και δέχθηκε δίλεπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε μεγάλη ένταση και αποβολή του προπονητή του ΑΣΕΔ, Κωστά Μπούνα, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με τρεις παίκτες γηπέδου και ο Αερωπός να σκοράρει εκ νέου με τον Κυριακού.

Η αθηναϊκή ομάδα μείωσε με πέναλτι του Ζιβούλοβιτς και είχε στην εκπνοή την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ο Μπάρμπας απέκρουσε το σουτ του Λιόλιου και έστειλε τους Εδεσσαίους στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης