Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον όγδοο τελικό της ιστορίας της στο Κύπελλο χάντμπολ ανδρών καθώς επιβλήθηκε του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα από νωρίς και, σε συνδυασμό με τη νίκη στο πρώτο ματς με 23-26 στου Ρέντη, πήραν πολύ άνετα το εισιτήριο για τον τελικό.

Μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕΚ έκαναν οι Αραμπατζής, Μόγια και Μπουνέτας, ενώ σωτήριες αποδείχτηκαν οι 16 επεμβάσεις του Κοσάνοβιτς. Για τον Ολυμπιακό σε καλή μέρα βρέθηκε ο Τζέριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 6, Δομπρής 1, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Μόγια 6, Χιμένεθ 1, Γιάκομπσεν 2, Παπαδιονυσίου 1, Άρσιτς, Μπουνέτα 7, Γιόσμου 1, Κριτσιοτόϊου, Χόγκας, Κεδέρης 1

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Καραμπουρνιώτης 1, Τζηράς, Τζέριτς 5, Μπάγιος 1, Δεληχρήστος, Κανδύλας, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσίλης 4, Καρβάτσκι 4, Μούγιτς, Μάλλιος 2, Σανίκης 1, Όστοϊτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταμάτης Παπασταμάτης – πρόεδρος χάντμπολ ΑΕΚ

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά την επιτυχία της ομάδας του:

 

 

Μετά το ντέρμπι του Κυπέλλου ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός, δήλωσε:

 

 

 

Οι παίκτες της ομάδας Νέων της ΑΕΚ παρακολουθούν το ντέρμπι

 

Μετά το τέλος του ματς οι παίκτες της Ένωσης πανηγύρισαν με τον κόσμο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

 

 

Νωρίτερα, ο Διομήδης αναδείχθηκε ισόπαλος 21-21 με την Πυλαία και για δεύτερη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στον τελικό (σ.σ. στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε επικρατήσει 28-18 εκτός έδρας).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης