Λίγες ημέρες μετά την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτριας Ελλάδας, λόγω της απόφασης της ΟΧΕ για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων χάντμπολ, η ΑΕΚ ανανέωσε ως το 2022 τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο τεχνικός της Ένωσης ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν του στην ομάδα με απολογισμό 26 νίκες σε 28 αγώνες, κατέκτησε το (έστω και ανολοκλήρωτο) πρωτάθλημα της Handball Premier, ενώ έφερε τον «Δικέφαλο» στον τελικό του κυπέλλου (επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους) και στα προημιτελικά του Challenge Cup (θα έπαιζε με τη ρουμανική Ποταϊσα Τούρντα), διοργανώσεις που επίσης ματαιώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Δημητρούλιας τόνισε: «Η εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα του Τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, κ. Παπασταμάτη, στο πρόσωπό μου, αλλά και των συνεργατών μου, με γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη να εκπληρώσουμε τους μεγάλους μας στόχους, που δεν είναι άλλοι από την καθιέρωση της ομάδας τόσο στην Ελλάδα ως κυρίαρχη δύναμη, αλλά και στην Ευρώπη ως ανερχόμενη σημαντική δύναμη. Πλέον μετά από ένα χρόνο αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και η ομάδα είναι η οικογένειά μου. Την επόμενη διετία, θα δουλέψουμε όλοι σκληρά, ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να απολαύσει την καλύτερη ελληνική ομάδα χάντμπολ όλων των εποχών να προσφέρει θέαμα υψηλών προσδοκιών και να κατακτά τίτλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης