Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία προκρίθηκε στον 3ο γύρο του EHF Cup ανδρών. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν της Πολιτέχνικα Τιμισοάρα με 29-26 (ημίχρονο 13-15) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, ανέτρεψαν την ήττα τους με 31-29 στο πρώτο ματς στη Ρουμανία και πήραν το εισιτήριο για την τελευταία προκριματική φάση της διοργάνωσης, όπου πιθανότατα θα βρουν απέναντί τους κάποιο «μεγαθήριο» από τα ισχυρά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η κλήρωση γίνεται την Τρίτη 15/10 στη Βιέννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Ζαραβίνα δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και βρίσκονταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου. Η αλλαγή τερματοφύλακα, με τον Σπίκιτς να παίρνει τη θέση του Τσιλιμπάρη και η σπουδαία απόδοση των Μάλλιου και Τζηρά, συνέβαλαν ώστε ο Ολυμπιακός να βελτιώσει την αμυντική του απόδοση και να περάσει μπροστά 18-16 στο 40΄ και να φτάσει τη διαφορά στα πέντε γκολ (25-20), περίπου οκτώ λεπτά πριν τη λήξη.

Οι Ρουμάνοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια και μείωσαν σε 26-24, αλλά δύο διαδοχικά τέρματα του Μάλλιου «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σπίκιτς, Μπογκούνοβιτς, Τζηράς 9, Καραμπουρνιώτης, Λέμος 4, Μούγιτς 1, Μάλλιος 7, Κανδύλας, Σανίκης 1, Μπάγιος, Τινκίρ 1, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Τσίλης 2, Καρβάτσκι 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης