Ακόμη έναν παίκτη που προέρχεται από τον άμεσο ανταγωνιστή Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή απέκτησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ανδρέα Αραπακόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Ο 25χρονος πίβοτ, ο οποίος είναι διεθνής, άρχισε να παίζει χάντμπολ από τις ακαδημίες του ΑΣΕ Δούκα, ενώ αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου έως το 2018. Την τελευταία διετία εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος» έχει αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες άλλους δύο παίκτες που αγωνίζονταν την περυσινή σεζόν στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τους Πάτρικ Λέμος και Δημήτρη Τζηρά.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή το να έρθω στην ΑΕΚ. Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και δημιουργεί κάτι πολύ μεγάλο. Το όραμα της διοίκησης, του κ. Παπασταμάτη και του τεχνικού τιμ είναι υψηλού επιπέδου, όπως και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχω πράγματα να δείξω και να αναδειχθώ και εγώ μαζί με την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης