Την απόκτηση του Γιουνούς Οζμουσούλ ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση του τερματοφύλακα, όπου εμφάνισε σημαντικά προβλήματα στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Ο 30χρονος γκολκίπερ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Τουρκία και φυσικά είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας, με την οποία πρόσφατα αντιμετώπισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συλλογικό επίπεδο έχει παίξει στις Μίλι Πιγιάνγκο, Οζέλ Ινταρέ, Μπεσίκτας και Γκέζτεπε, ενώ την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε στη Γερμανία με την Μπίτενφιλντ. Με την Γκέζτεπε αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Challenge Cup της περιόδου 2017-18.

Ο δίμετρος τερματοφύλακας δήλωσε μετά την υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην ΑΕΚ. Όταν έμαθα πρώτη φορά για την κρούση της ΑΕΚ, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το κλαμπ, από αυτές που ήδη ήξερα. Είχα ήδη βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στους διπλούς αγώνες την προηγούμενη χρονιά και γνώριζα κάποια πράγματα. Μόλις ενημερώθηκα για τις λεπτομέρειες του κλαμπ, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική της ΑΕΚ, καθώς ήδη έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις με σημαντικούς παίκτες και υπάρχουν υψηλοί στόχοι. Βέβαια, ο πιο σημαντικός παράγοντας για εμένα και τη γυναίκα μου ήταν το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας και ο τρόπος προσέγγισης. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές ομοιότητες ως πολιτισμοί Ελλάδα και Τουρκία και αυτό θα διευκολύνει την προσαρμογή μου. Στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος, αλλά και το Challenge Cup και είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία μας, με τη βοήθεια πάντα του εντυπωσιακού κόσμου της ομάδας. Ανυπομονώ για τη μετακόμισή μου στην Αθήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης