Τη Μάλαγα θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του European Cup, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF) στη Βιέννη.

Η πρώτη αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με την ισπανική ομάδα θα διεξαχθεί στις 13 ή 14 Φεβρουαρίου εκτός έδρας, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η EHF διεξήγαγε σήμερα και την κλήρωση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έτσι, ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στη Μάλαγα και τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους «4» την ουκρανική Γκαλιτσάνκα Λβιβ ή την ισπανική Ατλέτικο Γκουαρντές.

Σχολιάζοντας την κλήρωση με τη Μάλαγα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα του «Δικεφάλου»: «Επόμενος σταθμός η Μάλαγα λοιπόν. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή κλήρωση με μία ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα, μεγάλης δυναμικής.

Είναι μια νέα πρόκληση για εμάς, μας αρέσουν οι προκλήσεις, στο σημείο που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Θα συλλέξουμε τις πληροφορίες μας, θα κάνουμε το σκάουτινγκ και θα προετοιμαστούμε για να πάμε να κάνουμε τα δύο παιχνίδια και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Ζητούμενο είναι η πρόκριση αλλά όλα θα γίνουν βήμα-βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του European Cup γυναικών στο χάντμπολ έχει ως εξής:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Μάλαγα (Ισπανία) – ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

Γκαλιτσάνκα Λβιβ (Ουκρανία) – Ατλέτικο Γκουαρντές (Ισπανία)

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

Γκραν Κανάρια (Ισπανία) – Γιαλικαβακσπόρτς Κλαμπ (Τουρκία)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Γκαλιτσάνκα Λβιβ (Ουκρανία) ή Ατλέτικο Γκουαρντές (Ισπανία) – Μάλαγα (Ισπανία) ή ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

Γκραν Κανάρια (Ισπανία) ή Γιαλικαβακσπόρτς Κλαμπ (Τουρκία) – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) ή Σλάβια Πράγας (Τσεχία)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης