Την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου αρχίζει στην Κοζάνη η προετοιμασία της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, εν όψει των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

Ο ομοσπονδίας προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος, Μούγιτς (Ολυμπιακός), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας). Στην αποστολή θα ενσωματωθούν και οι «λεγεωνάριοι» Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ/Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες/Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ/Ισπανία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εθνική, η οποία ως τώρα μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 2ο προκριματικό όμιλο, αντιμετωπίζει δύο φορές τη Φινλανδία, την Πέμπτη 2/1 (17:00) στην Κοζάνη και την Κυριακή, 5/1 (16:00) στην πόλη Ριιχιμάκι. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Κύπρο στην Κοζάνη (Τετάρτη 8/1, 17:00) και η αυλαία θα «πέσει» στις 11/1 (18:10) στο Τελ Αβίβ, απέναντι στο Ισραήλ. Ο πρώτος του ομίλου παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών, που θα γίνει τον Απρίλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης