Χάντμπολ: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό

Χάντμπολ: Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό

Επιβαρυντικό είναι για τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού της Α1 χάντμπολ των ανδρών για τα όσα συνέβησαν στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 22-17, κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν:

 «Στο 42:41 του αγώνα το παιχνίδι διεκόπη για 3:15 γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από το τέρμα πέταξαν νερά στον διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο. Αφού καθαρίστηκε και το γήπεδο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου για να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Από την πλευρά του ο παρατηρητής  του αγώνα έχει γράψει: 1) «Συμφωνώ με τα ανωτέρω. 2) α) Στο 32:07 διεκόπη το παιχνίδι από τον παρατηρητή Μεϊμαρίδη γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν τα εξής: «Τα μισά σου τμήματα παίζουν Α2, στο μπουρδ€λο της ΕΟΚ είπατε αντίο. β) Τις μάνες σας γ@μ@μ€ με 20 ευρώ και στον ερασιτέχνη ψάχνω να σε βρω». Ο συνοδός του Ολυμπιακού Δαλέζιος Ιωάννης πήγε στην κερκίδα και έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και το πανό μαζεύτηκε. 3) Στο 45’ του αγώνα διεκόπη για ένα λεπτό περίπου το παιχνίδι γιατί φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου έβρισαν και έφτυναν το διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο λέγοντάς του: «Σφύρα καλά πουτ@ν@ς γι€».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019, 22:10