Την παραμονή του Αλέξη Αλβανού στο τεχνικό της επιτελείο γι’ ακόμη δύο χρόνια γνωστοποίησε σήμερα (11/6) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, ο οποίος αποτελεί μια από τις εμβληματικές μορφές του αθλήματος στην Ελλάδα, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» και θα παραμείνει συνεργάτης του Δημήτρη Δημητρούλια έως το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος τεχνικός κάθεται στον πάγκο της Ένωσης από το καλοκαίρι του 2019, ενώ από το 2018 έχει αναλάβει τα «ηνία» των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Αλβανός δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Μετά από μία περίεργη χρονιά, που έληξε με την ομάδα μας να κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, ήδη θέτουμε τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έχουμε θέσει τους στόχους από νωρίς. Έχουμε ένα πλάνο, το οποίο θέλει την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης