Ελεύθερη θα είναι η είσοδος των φίλων της ΑΕΚ στον αγώνα ρεβάνς με τη Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Challenge Cup στο χάντμπολ, που θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο (27/4, 16:00), στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ. Η Ένωση θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 27-22 του πρώτου ματς και να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης και στην προσπάθεια αυτή η ερασιτεχνική ζητά τη στήριξη των φιλάθλων της, παρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας.

Η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Η ΑΕΚ έδωσε μία σκληρή “μάχη” στην Πορτογαλία κόντρα στην Madeira SAD Andebol και το 27-22 του πρώτου Ημιτελικού διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες για τον επαναληπτικό της Αθήνας που ορίστηκε για το Μ. Σάββατο (27/04) στις 16:00.

Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη το ιδιαίτερο της ημέρας, ανακοινώνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στον ιστορικό ευρωπαϊκό ημιτελικό κόντρα στην πορτογαλική Madeira και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών”.

Η Ιστορία της ΑΕΚ χρειάζεται ΕΣΕΝΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΣΕΝΑ που καλείσαι το Μ. Σάββατο στις 16:00 να γεμίσεις το “Γ. Κασσιμάτης” του ΟΑΚΑ!

ΕΣΕΝΑ που με τη φωνή σου και μόνο μπορείς να στείλεις την ΑΕΚ σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Τελικό, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ελληνική ομάδα!

ΕΣΕΝΑ που θα τα αφήσεις όλα για δύο ώρες και θα σταθείς στο πλευρό των αθλητών μας!

Το Μ. Σάββατο έλα στην αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” να γράψουμε ιστορία! Το πρώτο γκολ το βάζεις ΕΣΥ! Στήριξε την ΑΕΚ να φέρει το Ευρωπαϊκό Τρόπαιο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης