Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, με μάτια βουρκωμένα και μια κερκίδα γεμάτη από τα «μωρά» του Γιώργου Σαΐτη, διεξήχθη η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τον Άρη Νίκαιας.

Ανάμεσα στους μικρούς αθλητές μια ανθοδέσμη στη μνήμη του προπονητή τους που έφυγε τόσο ξαφνικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δούκας πενθεί την απώλεια ενός παιδαγωγού που τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της οικογένειας του και στη μνήμη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή τόσο στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ όσο και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Handball Premier αλλά και στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Σαΐτης ήταν ένα εκλεκτό μέλος του Δούκα. Άξιος παιδαγωγός, έντιμος, καλλιεργημένος, ξεχωριστός άνθρωπος με ευγένεια, εργατικότητα και ήθος, ήταν συνεργάτης του ΑΣΕΔ τον οποίο και υπηρέτησε με αγάπη και μεράκι τα τελευταία δέκα χρόνια αναλαμβάνοντας ηλικιακά τμήματα.

Κόντρα στον Άρη Νίκαιας, οι «μπλε» βρέθηκαν μακριά από το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και εμφανώς επηρεασμένοι από όλα όσα συνέβησαν με τον χαμό του Γιώργου Σαΐτη.

Αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλο τους ο οποίος πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα στο σκορ (4-7 στο 10’). Τότος και Τόμπρος μείωσαν σε 6-7 στο 14’ όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν μια διαφορά τερμάτων την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 12-16.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δούκας με τον Καρακεχαγιά μείωσε στα δυο τέρματα (15-17) όμως οι παίκτες του Κωστή Μπούνα παρασύρθηκαν από τον ρυθμό των φιλοξενούμενων και στο 52’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5 γκολ (18-23).

Στο χρόνο που είχε απομείνει ο Δούκας πίεσε σε όλο το γήπεδο ωστόσο δεν μπόρεσε να αναστρέψει την εις βάρος του κατάσταση γνωρίζοντας την ήττα με 25-27.

Τα Δεκάλεπτα: 2-2, 4-6, 7-8, 8-11, 10-13, 12-16(ημχ.), 14-17 16-19, 17-20, 18-21, 21-25, 25-27.

ΑΣΕ Δουκα (Κωστής Μπούνας): Κρητικός 2, Τόμπρος 2, Παγιάτης 2, Μελετάκος 5, Μπραουδάκης, Πολυδωρος, Αποστολοπουλος, Καρακεχαγιας 4, Τότος 5, Γερουλάνος, Τζανιδάκης 1, Μπεκιάρης, Κολλύρης, Μπαλάσκας 1, Στεφανίτσης.

Άρης Νίκαιας (Τάκης Μελετάκος): Λαδάκης 6, Ταουσάνης 4, Αθανασίου 1, Βλάχος, Μελετάκος 2, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 5, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης 1, Κρεμμυδας, Μιμίκος 2, Χουρσουντιαν, Σάμιος, Χαραλάμπους 6.

Δίλεπτα: 5-6 Πέναλτι: 2/4-3/4.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης