Ακόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση της «Ένωσης» ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καλόμοιρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 22χρονος αριστερός ίντερ, ο οποίος έχει ύψος 1,94 μέτρα, άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 ανδρών. Τη σεζόν 2017-18 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε ξανά τη φανέλα της Πυλαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καλόμοιρος είναι διεθνής με την εθνική ανδρών τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ έχει θητεύσει και σε όλα τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο βήμα που έψαχνα καιρό στην καριέρα μου.

Πρόκειται για μία ομάδα που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη, κάτι που κάνει ήδη τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται και για έναν προσωπικό μου στόχο το να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και η ΑΕΚ μου το προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ κάνει σωστά και μεγάλα βήματα, με ένα τιμ από πίσω που στηρίζει όλη την ομάδα. Τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και οι παίκτες είναι υψηλού επιπέδου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό θα έλεγα, γνωρίζομαι και με όλα τα παιδιά, είμαστε φίλοι και πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι να κατακτήσουμε 3 τίτλους στο τέλος της σεζόν».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης