Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε, η ομάδα Ανδρών Τζούντο του Άρη στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες συλλόγων Europa League (Odivelas Portugal,17.11.2019), για δεύτερη φορά στην ιστορία τους (Βούπερταλ της Γερμανίας 2017).

Στον Τελικό της 3ης  θέσης επεκράτησε της Ρωσικής Edelweiss με  3-2 ,η οποία το 2018 αναδείχτηκε 3η στο Champions League και 1η το 2017 στο Europa League. O Γιώργος Αζωΐδης -73 κιλά ,ο Δαβίδ Τσόκουρης -81 κιλά και ο Ιακίβ Χάμμο +100  έφεραν το Χάλκινο μετάλλιο στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πρώτο γύρο η ομάδα  μας ξεπέρασε την αντίσταση της Σέρβικης (Kinesis) με πρωταγωνιστή τον Θανάση Μυλωνέλη ο οποίος αγωνίστηκε στην επομένη κατηγορία αυτήν των -90 κιλών και επεκράτησε του Σέρβου αντιπάλου του συμβάλλοντας καθοριστικά στην νίκη της ομάδος μας.

Στον Επόμενο αγώνα μας, η Γαλλική (SUCY) ήταν η νικήτρια με 3-2 και η οποία έφτασε και στον τελικό.

Τα Repeseage, πριν τον τελικό της 3ης Θέσης, ήταν με την άλλη ρωσική ομάδα του πρωταθλήματος (Krasnodar) και με τους ίδιους πρωταγωνιστές η ομάδα μας επεκράτησε της ρωσικής ομάδος με 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου της ομάδος Ανδρών Τζούντο αποτελεί μεγάλη κληρονομία για το τμήμα μας αλλά και προσθέτει μια ακόμη επιτυχία στην ιστορία του Άρη, του Ελληνικού Τζούντο, του Ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Ο ΑΣ Άρης συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και ιδιαίτερα τους αθλητές μας, και τους εύχεται επιτυχίες σε όλες τις επόμενες αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης