Με δύο χάλκινα μετάλλια θα επιστρέψει η ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Νούθια της Ισπανίας.

Ο Στέλιος Ρούλιας και ο Χρήστος Καραΐτης δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις χάρισαν στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στην Ιστορία του Αθλήματος, τα δύο χάλκινα μετάλλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη Χολίδη και ο Μιχάλης Τσαμαλίδης αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, έδωσαν πραγματικές «μάχες» μέσα στο ρινγκ και κατέκτησαν την Πέμπτη (5η )  θέση, που αναμφίβολα, το γεγονός αυτό αποτελεί τεράστια τιμή για την Ελληνική Πυγμαχία.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων Αθλητών σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Προπονητικό Team και σε αγαστή συνεργασία με την ΕΟΠ έφεραν τα ιστορικά αυτά αποτελέσματα για πρώτη φορά αποδεικνύοντας παράλληλα ότι το ταλέντο των Αθλητών στη χώρα μας είναι πολύ μεγάλο, υπάρχει σπουδαίο μέλλον και η Ελληνική Πυγμαχία έχει την δυναμική να προσφέρει πολλά σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης όπως πάντα έδωσε το «παρών» και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων στην Ισπανία, όπου μετά το τέλος των αγώνων συνεχάρη την Ελληνική Αποστολή για το τεράστιο κατόρθωμα της και γεμάτος υπερηφάνεια, τιμή και χαρά δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω σας να ευχαριστήσω από καρδιάς, που μας κάνατε όλους υπερήφανους. Για μένα είστε «σύγχρονοι ήρωες». Είναι ένα Ιστορικό κατόρθωμα αυτό που πετύχατε, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα κερδίζει με τα «γαλανόλευκα γάντια» δύο Χάλκινα Μετάλλια και δύο 5ες θέσεις σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ομοσπονδιακούς μας Προπονητές για την άρτια στήριξη που παρέχουν σε όλους τους Αθλητές μας και τον εξαιρετικό συντονισμό αυτής της αποστολής».

 Αναλυτικά, φορώντας τα γαλανόλευκα γάντια αγωνίστηκαν στο ρινγκ οι εξής  Έλληνες Αθλητές:

Νεάνιδες

Χολίδη Ελένη (52)

Νέοι

Βελής Αντώνιος Ρέμος (54)

Κωστούρος Παναγιώτης (63,5)

Οικονόμου Στέφανος (67)

Καραΐτης Χρήστος (71)

Τσαμαλίδης Μιχαήλ (80)

Κεφαλληνός Ισίδωρος (92)

Ρούλλιας Στέλιος (92+)

Οι Ομοσπονδιακοί μας Προπονητές Μικαελιάν Αρτούρ και Κοκόλης Βασίλειος συνόδευσαν την Ελληνική Αποστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης