Την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Wimbledon διεκδικεί για πρώτη φορά στην καριέρα της, σήμερα Παρασκευή (περίπου στις 15:00, Novasports 2), η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 5 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει την 34χρονη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο 103 στην παγκόσμια κατάταξη), με στόχο να προκριθεί στον 4ο γύρο του Λονδρέζικου Major. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει περίπου στις 15:00 στο Court 2 του All England Club.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν και, μάλιστα, αρκετά πρόσφατα. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο του φετινού Australian Open, με τη Μαρία Σάκκαρη να επικρατεί με 2-0 σετ της αντιπάλου της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αρχίσει ιδανικά τη διαδρομή της στο φετινό Wimbledon, αφού στα πρώτα δύο παιχνίδια της πανηγύρισε ισάριθμες νίκες και μάλιστα δίχως να παραχωρήσει σετ σε αντίπαλό της. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Αυστραλής Χάιβς (Νο 571) με 6-1, 6-4, ενώ στον δεύτερο γύρο ήταν η σειρά της Τόμοβα από τη Βουλγαρία (Νο 112), της οποίας επικράτησε με 6-4, 6-3.

Από την πλευρά της, η Τατιάνα Μαρία έκανε την έκπληξη επικρατώντας 2-1 απέναντι στην Κιρστέα στον προηγούμενο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης