Μέσα σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου Ξιφασκίας Γλυφάδας και η βράβευση των αθλητών του Ομίλου που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο “Amigos café -Restaurant|”στη Γλυφάδα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Κλέλια Χαρίση, Διευθύντρια Λόγου και Τέχνης της UNESCO και Πρέσβειρα εκστρατείας “Let’s PAP”,Πρόληψης του Καρκίνου της μήτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Έλιο Κρυσταλλίδης ο οποίος και ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και συνεχείς επιτυχίες στο μέλλον!

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους αθλητές του Ομίλου για τις σημαντικές διακρίσεις τους, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα αγκαλιάσει τη ξιφασκία στην Γλυφάδα, για να συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες του και να συμβάλλει στο διαπλαστικό έργο που επιτελεί ο αθλητισμός στο Δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ομιλία της, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κ. Άννα Μεθυμάκη, αφού έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, τόνισε τη σημασία του αθλητισμού στους νέους σήμερα, όχι μόνο ως αθλητική επίδοση αλλά και ως διάπλαση του χαρακτήρα και του ήθους τους. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προπονήτριες του Ομίλου Κωνσταντίνα και Άννα Θεοφίλου, στις οποίες οφείλονται και οι επιτυχίες του Ομίλου.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ.Γιώργος Παπανικολάου, και ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κ.Γιάννης Σγουρός, απένειμαν το βραβείο “Aθλήτρια της Χρονιάς” 2017-2018 στην Αριάδνη Νάσκαρη, Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ξίφους Ασκήσεως Παγκορασίδων και Αργυρή Πανελληνιονίκης Νεανίδων 2019, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας.

Βραβεύτηκαν επίσης οι τέσσερις (4) αθλητές του Ομίλου, μέλη της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας, που πήραν το εισιτήριο της Πρόκρισης για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος στη Φότζα Ιταλίας, 22/2-3/3 : Αριάδνη Νάσκαρη, Κατερίνα Σoφρά, Παναγιώτης Μαλτεζάκης, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος και οι Γεωργοπούλου Εκάβη,Γκάικερ Ιάσονας αθλητές της Προεθνικής Ομάδας , και οι αθλητές των ομαδικών όπλων που κατέκτησαν νίκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Την εκδήλωση του Ομίλου τίμησε με την παρουσία του ο κ.Φρίξος Μασσιάλας, παλαίμαχος ξιφομάχος, παππούς του Ολυμπιονίκη Ξιφασκίας του Ρίο Alexander Massialas και πατέρας του Gregory Massialas, προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας της Αμερικής από το 2012 έως σήμερα.

Παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ.Γιάννης Σμέρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας κ.Στρατής Παναγάκος, οι Αντιδήμαρχοι Άννυ Καυκά, Περικλής Δορκοφίκης, και ο πρώην Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Από το Δήμο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης παρέστη η Πρόεδρος ΟΑΠΠΑ κ.Μαρία Μπραϊμιώτη, ηκ.Τόνια Αντωνίου, πρώην βουλευτής, ο Γιάννης Παραγυιός, διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο Γιώργος Λαουτάρης, δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης ιστοσελίδας 3vita και εκδότης της εφημερίδας “Δημοσιογράφoς”,η στιχουργός κ.Ρεβέκκα Ρούσση, η Ορθούλα Παπαδάκου, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, πρώην καλαθοσφαιρίστρια Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης Σιγάλας, παλαίμαχος αθλητής και προπονητής βόλεϊ και ο Βασίλης Χανδρινός, εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού.

Καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές η γ.γ. του Ομίλου  κ, Ειρήνη Ιωάννου και η Έφορος κ. Ελένη Πετρουλάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης