Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Πρόκειται για 21χρονο διεθνή που γεννήθηκε στην Πιερία το 1999, έπαιξε στη Νίκη Αιγινίου και τις τελευταίες δύο σεζόν ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός διεθνής έχει ύψος 202cm και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βόλεϊ το 2013 από τη Νίκη Αιγινίου, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια.

Οι αγωνιστικές σεζόν 2018-19 και 2019-20 τον βρήκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, ενώ στα 17 του μόλις χρόνια πήρε το «βάπτισμα του πυρός» για την Εθνική Ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Παπαλεξίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ αυτή τη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί, αφού η ομάδα κάνει σταθερά πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης