Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου προχώρησε ο Ολυμπιακός, που εξασφάλισε την υπογραφή του διεθνή Γερμανού ακραίου, Κρίστιαν Φρομ.

Ο 30χρονος (ύψους 2,04μ.) παίκτης αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην πολωνική Γιαστρζέμπσκι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Μπερλίνερ, Ολίμπια Βερολίνου, Φριντρισχάφεν και Ντούρεν, στην Ιταλία με τις Τσιτά ντι Καστέλο, Περούτζια και Μόντσα, καθώς και στην τουρκική Αρκάς Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε όλες τις χώρες από τις οποίες πέρασε (δύο τίτλοι στη Γερμανία με τη Φριντρισχάφεν, ένας στην Ιταλία με την Περούτζια και από ένας σε Τουρκία και Πολωνία), ενώ με την εθνική Γερμανίας ήταν φιναλίστ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017 και τρίτος στο Παγκόσμιο του 2014.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Κρίστιαν Φρομ ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ολυμπιακό, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά και θετικά πράγματα για το σύλλογο. Ειδικά για το πόσο επαγγελματικός και φιλόδοξος σύλλογος είναι. Εννοείται ότι θέλω να παλέψω για να κατακτήσουμε κάθε τίτλο και είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης