Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου, ο Γιάννης Παντακίδης, αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο πολύπειρος αθλητής δήλωσε για την απόφασή του: «Η μεγάλη αγάπη που νιώθω για τον ιστορικό αυτό σύλλογο, δεν περιγράφεται μέσα σε λίγες γραμμές. Είναι πολλά παραπάνω… μα πάνω από όλα είναι αληθινή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από μικρός ήθελα να αγωνιστώ με την φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Προσπάθησα για αυτό, πίστεψα σε αυτό και τελικά κατάφερα να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πραγματικά είναι τιμή μου που υπήρξα αρχηγός σε αυτό το τμήμα! Με αυτή την ομάδα πανηγύρισα τίτλους… γεύτηκα την αποτυχία… ένιωσα περήφανος… έκλαψα… γέλασα…

Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να την αποχωριστώ! Ο πρόσφατος τραυματισμός που είχα μέσα στη σεζόν, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου ως αθλητής. Είναι ιδιαίτερα στενάχωρο για εμένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από το φιλέ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Θανάση Κατσαρή και τον πρόεδρο του Τ.Α.Π. κ. Αντώνη Τσαλόπουλο για όσα έκαναν για εμένα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παϊσιάδη, τον κ. Τζήκα, την κ. Γιαννακοπούλου, τον κ. Λίτσα, τον κ. Αλεπίδη, την κ. Μανώλα, τον κ. Μπελεβεσλή, όσους με πίστεψαν, όσους με βοήθησαν, τους συμπαίκτες μου στις ομάδες όπου αγωνίστηκα, τους γιατρούς κ. Νικηφορο και Λευκαδίτη, τους φυσικοθεραπευτές, τον φροντιστή κ. Καζία , τον κ. Εμμανοηλίδη και τους φύλακες Νίκο και Μιχάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, στους συνδέσμους που με στήριξαν στα δύσκολα. Η αγάπη μου για τον Σύλλογο δε σταματά. Εύχομαι να συνεχίσω να βοηθώ και πάλι στην ομάδα, από οποιαδήποτε θέση ή την κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μου!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης