Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα στο Final Four της Σύρου και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με 25-19 και 25-23, ενώ έχασε το τρίτο σετ με 25-16. Στο τέταρτο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στο 25-18, που του έδωσε την πρόκριση.

Τα σετ: 25-19, 25-23, 16-25, 25-18

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους αριθμούς. Μετράει η πρόκριση, αλλά μετά το δεύτερο σετ δεν κάναμε ιδιαιτέρως καλό παιχνίδι. Αν φτάσουμε σε καλύτερη απόδοση θα πάμε καλύτερα και στον τελικό», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του Φοίνικα, Παβλίσεβις, ανέφερε: «Πριν το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί, μια καλύτερη ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε την ευκαιρία μας να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Κάναμε το καλύτερο μας. Σε κάποιους τομείς έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Το αβαντάζ του το έδωσε το σερβίς. Ο τραυματισμός του Μιγάιλοβιτς ήταν καθοριστικός για εμάς, αλλά όταν έφυγε προσπαθήσαμε να παίξουμε και για εκείνον. Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης