Την απόκτηση του Μάρκου Γαλιώτου ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ. Ο 24χρονος διεθνής πασαδόρος, με θητεία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τόνισε μετά τη σύναψη συνεργασίας με την ομάδα της Κρήτης: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη μεταγραφή. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί η μητέρα μου είναι Κρητικιά, με καταγωγή, από το Ρέθυμνο. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκε. Στόχος είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Γαλιώτος θα βρει στον ΟΦΗ και ένα γνώριμο του. Τον Βραζιλιάνο κεντρικό με Ιταλικό διαβατήριο, Φράνκο Ντράνγκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης την προηγούμενη σεζόν στην Αυστριακή Αμστέτεν. «Είμαι διπλά χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Ντράγκο. Έχουμε ταιριάξει πολύ μαζί. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστεύω ότι και στον ΟΦΗ θα έχουμε υπέροχη συνεργασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (1.94) διεθνή πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας, στη νέα περίοδο στη Volley League.

O Mάρκος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 23-8-1996 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, Αργυρούπολη, αλλά και σε Σουηδία (Orkelljunga), Αυστρία (Amstetten), ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Μάρκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του OFI VOLLEY BALL TEAM!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης