Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζαλμά για την περίοδο 2020-21. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από τον Νοέμβριο του 2018.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε οδήγησε την Κηφισιά στην 5η θέση της Volley League και στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Ζαλμάς, στις πρώτες δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, υπογράμμισε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της Κηφισιάς και την ερχόμενη περίοδο. Οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του covid-19 μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε τα αρχικά πλάνα μας. Έτσι την επόμενη σεζόν θα στηριχθούμε σε μία ισχυρή επτάδα παικτών, η οποία θα πλαισιωθεί από νέους και ταλαντούχους αθλητές».

Μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου, επισήμανε ότι «είναι να παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως κάνουμε άλλωστε πολλά χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στην Volley League και γιατί όχι να καταφέρουμε να πάρουμε και πρόκριση στο final 4 του Κυπέλλου ή του League Cup».

Άμεσος συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων θα είναι ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης