Έτοιμη να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου και να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει την Χάποελ Κφαρ Σαμπά (19/12, 19:00) στον επαναληπτικό της νίκης της με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ, χρειάζονται δυο νικηφόρα σετ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού UTE Βουδαπέστης-Γενισέι Κράσνογιαρσκ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε κοντά στην επόμενη φάση αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην έδρα της Χάποελ. Το πρώτο παιχνίδι, στο Ρέντη, ήταν το καλύτερό μας στη φετινή σεζόν και θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Χάποελ σίγουρα θα είναι καλύτερη στο γήπεδο της. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όσο δείχνει το εύκολο 3-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά της, η Τζίνα Λαμπρούση επισήμανε: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με το 3-0 από το παιχνίδι στο Ρέντη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και με συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας και να βρεθούμε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης