Βόλεϊ: Προπονήθηκε στο Μονπελιέ η Εθνική ανδρών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:46
Βόλεϊ: Προπονήθηκε στο Μονπελιέ η Εθνική ανδρών

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας στην επιβλητική «Sud De France Arena» του Μονπελιέ, όπου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του Α΄ ομίλου του Ευρωβόλεϊ ανδρών.

Η συγκεκριμένη Arena χτίστηκε πριν από 10 περίπου χρόνια και είναι ένα χώρος που χρησιμοποιείται ως εκθεσιακό κέντρο, αλλά και για συναυλίες, ενώ για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει μετατραπεί σε γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

«Η αλήθεια είναι ότι χάνεσαι με το που μπαίνεις μέσα και χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς αφού είναι τεράστιο...» παραδέχθηκε μετά το τέλος ο Θοδωρής Βουλκίδης, με τον διεθνή κεντρικό να δηλώνει ότι «όλη η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για την πρόκληση του Ευρωβόλεϊ.

Όλοι ζούμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όλοι το απολαμβάνουμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό... Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο γήπεδο σε προδιαθέτει για να το κάνεις».

Στις 15:30 ώρα Ελλάδας υπάρχει η Media Day παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των 6 ομάδων και το απόγευμα στις 18:30 η Εθνική θα προπονηθεί εκ νέου όχι όμως στο γήπεδο των αγώνων αλλά σε ένα από τα προπονητήρια που είναι στη διάθεση των ομάδων.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, 15:49