O Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι κι επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη παρουσιάστηκε από τον Ερασιτέχνη.

Ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Νίκος Κατσιούρας τόνισε ότι η επιλογή του έγινε με κριτήριο το «…βιογραφικό του και κάποιες συστάσεις που πήραμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο», όπως είπε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κοβάτσεβιτς δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι «δεν μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε την κορυφή, αλλά την επόμενη φορά που θα υπάρχει τέτοια συνέντευξη δεν θα χρειαστώ τη βοήθεια του μεταφραστή. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο. Γνωρίζω καλά τους στόχους του Ολυμπιακού, ξέρουμε ότι είναι η κορυφή και η πρώτη θέση».

Όταν ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει σχετικά με τον Ολυμπιακό απάντησε ότι «περισσότερα στοιχεία έμαθα από τις παίκτριες που τώρα παίζουν στην Εθνική ομάδα της Σερβίας και έχουν αγωνιστεί εδώ και με κάποιες παίκτριες από την Βουλγαρία. Με την Ογκνιένοβιτς κυρίως που είναι ακόμα πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της εδώ».

Όσο για το «στοίχημα» ενόψει της νέας περιόδου, όπως οριοθετείται (και) από το φετινό νταμπλ αλλά και το ρόστερ του συλλόγου; «Αυτό είναι μια πρόκληση για να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα και περισσότερο. Όσο για το ρόστερ, αυτές οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με τους ανθρώπους της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν προτεραιότητά του αποτελεί η ενίσχυση στη διαγώνια και τις ακραίες είπε ότι «τίποτα δεν είναι τόσο σίγουρο. Αυτές είναι οι ανάγκες που χρειάζεται η ομάδα, αλλά το τι θα κάνουμε ακόμα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης