Ο Σλοβένος ακραίος του Φοίνικα Σύρου, Ζίγκα Στερν, αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Ο Στερν ήταν πρωταγωνιστής του Φοίνικα στη νίκη με 3-0 σετ επί του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι για το αήττητο του πρωταθλήματος που έγινε στην Ερμούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σλοβένος διεθνής σε τρία σετ πήρε 18 πόντους με 15/26 επιθέσεις (58% αποτελεσματικότητα), 1 πόντο από μπλοκ και 2 άσσους μετά από 13 σερβίς (εκ των οποίων τα 4 ήταν λάθη). Ακόμη, είχε 7 υποδοχές με 71% υποδοχή και 14% άριστες.

Είναι η πρώτη φορά που ο Στερν αναδεικνύεται MVP και η τρίτη φορά που αθλητής του Φοίνικα αναδεικνύεται MVP φέτος, μετά τον Θανάση Πρωτοψάλτη και τον Μουρίλο Ράντκε.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική Σλοβενία το 2019 σχολίασε για τη διάκρισή του: «Χωρίς τον Θανάση (Πρωτοψάλτη) δεν ήταν εύκολο, αλλά δείχνουμε πόσο σημαντικός είναι κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο και συμβάλλει στην επιτυχία μας. Γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης