H Ναταλία Μεταξά αναδείχτηκε MVP της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η Ελληνίδα κεντρική, στη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ, τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους (9/14 τελειωμένες επιθέσεις, 1 άσος). Ύστερα από 16 αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα, η Μεταξά έχει σημειώσει 102 πόντους με 66/180 τελειωμένες επιθέσεις, 6 άσσους και 30 μπλοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αθλήτρια γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ το 2009 στον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ τις πρώτες συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία «έγραψε» με τη φανέλα των Μακεδόνων Αξιού. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, Α.Ο. Θήρας, Άρη και από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στον Πορφύρα.

«Μετά την πρώτη μου χρονιά στη Σαντορίνη είχα να κατακτήσω βραβείο MVP και είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα κα πάλι. Θέλω να το αφιερώσω πρώτα στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, που με ακολουθεί σε όλη την Ελλάδα για να με δει, σε πόλεις, σε νησιά, ήταν πάντα εκεί. Φυσικά στις συμπαίκτριες μου που χωρίς αυτές δεν θα είχα καταφέρει απολύτως τίποτα», σχολίασε η Μεταξά για τη διάκρισή της.

Όσο για το εφετινό πρωτάθλημα; «Το πρωτάθλημα φέτος είναι από τα πιο δυνατά των τελευταίων χρόνων! Η άνοδος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σαφώς και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό! Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ξανά τόσο ανταγωνιστικές ομάδες, παιχνίδια να κρίνονται στην λεπτομέρεια, όμορφο θέαμα και τόσες πολλές ανατροπές κάθε βδομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορυφαία επτάδα της 16ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Κρίστεν Γκεγκενμπάχερ (Πορφύρας)

Διαγώνια : Βέριτσα Σίμιτς (Άρης)

Ακραία : Τέιλορ Άγκοστ (Άρης)

Ακραία : Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Θέτις Βούλας)

Κεντρική : Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ)

Κεντρική : Ναταλία Μεταξά (Πορφύρας)

Λίμπερο : Μαριαλένα Αρτακιανού (Α.Ο. Θήρας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης