Έτοιμος για να κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ευρωπαϊκή του πορεία είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα δοκιμαστεί στο εντυπωσιακό στάδιο Fraport Arena της Φρανκφούρτης απέναντι στην ομώνυμη γερμανική ομάδα στη ρεβάνς του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (20:00, COSMOTE SPORT 7 HD). Η ελληνική ομάδα αναμένεται να έχει στο πλευρό της πολλούς ομογενείς από την Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η United Volley Φρανκφούρτης στον πρώτο αγώνα είχε αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και είχε νικήσει με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κάνει το έργο του «δικεφάλου» πιο δύσκολο αλλά η πρόκριση στους ομίλους είναι ακόμα ανοικτή αρκεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πολύ καλή εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί θα πρέπει να περάσει μέσα από το «χρυσό» σετ. Όμως, για να φτάσει έως εκεί θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και στη συνέχεια να παιχτεί το χρυσό σετ των 15 πόντων.

Ακόμα και με νίκη 3-2 σετ ή άλλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από τους ομίλους και θα συνεχίσει στη φάση των «32» του CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει την πολωνική Όλστιν ή την φινλανδική Χουρικάνι Λοΐμά. Στον πρώτο αγώνα η πολωνική ομάδα είχε νικήσει 3-0 σετ και η ρεβάνς που θα γίνει επίσης στις 20.00 στην Πολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα της Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ διαιτητές θα είναι ο Ρουμάνος Λαουρέντιου Μπογκντάν Στόικα και ο Γάλλος Φαμπρίς Κολάντος.

Πηγή: volleyleague

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης