Προσωρινή διακοπή υπήρξε στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για την Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς στο πρώτο σετ του αγώνα έγινε χρήση δακρυγόνoυ από την Αστυνομία στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η χρήση του δακρυγόνου έγινε ακριβώς δίπλα στην πόρτα εισόδου, ωστόσο η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και μέσα στο κλειστό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπνεύσουν ούτε οι παίκτες και ούτε οι 1.500 φίλαθλοι που ήταν μέσα σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από ένταση που υπήρξε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού στην είσοδο, που επιχείρησαν να μπουν στο κλειστό χωρίς εισιτήριο, η αστυνομία έριξε δακρυγόνο. 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια ακατανόητη κίνηση καθώς δεν υπολόγισαν ότι ο καπνός μπορούσε, όπως και έγινε, να περάσει στο γήπεδο, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν 15 λεπτά οι παίκτες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και το ντέρμπι συνεχίστηκε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε μία γυναίκα μετά τη χρήση του δακρυγόνου, ενώ πολλοί γονείς με τα παιδιά τους αποχώρησαν από το κλειστό.

Από τις συμπλοκές των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης