Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Ρούλης Αγραπιδάκης, μετά την επιστροφή του «τριφυλλιού» στον «θρόνο» της Volley League ανδρών, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα μετά το 2-0 στη σειρά των τελικών από τους «πράσινους» δήλωσε δακρυσμένος στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ξανά πρωταθλητές. Αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” πρώτα απ’ όλα στον πρόεδρο, που αυτά τα δύο χρόνια μάς έκανε αυτούς που είμαστε, στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήθελα επίσης να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή που επανεκκίνησε το πρωτάθλημα τα έδωσαν όλα για ενάμιση μήνα. Μετά την απόφαση να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής στα χαρτιά.

Είμαι περήφανος γιατί αυτή η ομάδα απέδειξε ότι αξίζει για πολλά πράγματα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Θέλω να κάνω μια ευχή, να είναι κοντά μας όλοι αυτοί που ήταν σήμερα εδώ κι όσοι δεν ήταν. Εύχομαι, αν μπορεί, και ο πρόεδρος που έχει πάρει μια άλλη απόφαση, αν την αλλάξει, να μπορέσει να μας βοηθήσει».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης