Διαδοχικά είναι πια τα κρούσματα του κορωνοϊού στους συλλόγους της Α1 βόλεϊ ανδρών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς αναβολές αγώνων.

Η τελευταία περίπτωση αφορά στον ΟΦΗ, που ανακοίνωσε πως οκτώ μέλη του συλλόγου, εκ των οποίων τα επτά είναι αθλητές, βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, η Λίγκα (ΕΣΑΠ) προχώρησε στη ματαίωση της σημερινής (24/2, 17:00) αναμέτρησης με τον Μίλωνα, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Ο.Φ.Η.-Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για τη 13η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ο.Φ.Η. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ο.Φ.Η. παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«To T.A.A. Ο.Φ.Η. σάς ενημερώνει ότι μετά τα μοριακά covid-test που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα 22/2, 8 μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί. Πρόκειται για 7 αθλητές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Στα 8 κρούσματα προστίθεται ένα ακόμη κρούσμα, από τα μοριακά τεστ που έγιναν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και αφορά επίσης σε αθλητή της ομάδας.

»Όλα τα θετικά κρούσματα βρίσκονται σε καραντίνα. Το ΤΑΑ ΟΦΗ ενημέρωσε ήδη την ΕΣΑΠ και την ΓΓΑ, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το ΤΑΑ ΟΦΗ, με έγγραφό του στην ΕΣΑΠ, ζήτησε την αναβολή των δυο επόμενων αγώνων της ομάδας με τον Μίλωνα και τον Φοίνικα Σύρου».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης