Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μένιο Ρουμελιώτη ανακοίνωσε κι επίσημα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος λίμπερο αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στους Αχαιούς.

Η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΤΑΑ Παναχαϊκή 2013 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το λίμπερο Μένιο Ρουμελιώτη. Ο Μένιος Ρουμελιώτης είναι Πατρινός, έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Έσπερο Πατρών και έχει παίξει σε πολλές ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΕΑΠ, Αρης, Εθνικός Αλ. Παγκράτι κ.α.) ενώ τα τελευταία 5 χρόνια έχει επιστρέψει στην γενέτειρα του φορώντας τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Παναχαϊκή, ο Μένιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: «Παρότι δέχτηκα πρόταση από άλλη ομάδα της περιφέρειας αποφάσισα να συνεχίσω στην Παναχαϊκή για 6ο συνεχόμενο χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια κάνει μια πολύ σοβαρή και επίπονη προσπάθεια και γνωρίζουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σε ένα σύλλογο που έχει ένα πολύ βαρύ όνομα στην ιστορία του αθλητισμού. Επιστρέφουμε στην volleyleague πιο δυνατοί, πιο συνειδητοποιημένοι για τις απαιτήσεις της κατηγορίας και πρώτος μας στόχος μπορεί να είναι η παραμονή αλλά στο μυαλό μας θέλουμε και κάτι παραπάνω. Είναι περιττό να πω ότι μεγάλη δύναμη της Παναχαϊκής είναι ο κόσμος ο οποίος μας στήριξε και πέρσι στην Α2 Εθνική και εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει και τη νέα χρονιά. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι πάρα πολύ, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης