«Φρένο» στον ενθουσιασμό έσπευσε να βάλει ο Θοδωρής Βλάχος, αμέσως μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών επί της Ισπανίας (12-11) στο Ντέμπρετσεν και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση του World League, που θα γίνει το καλοκαίρι στην Τιφλίδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπενθύμισε ότι μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ και ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν προσεκτικοί και να δείξουν τα καλά στοιχεία που εμφάνισαν στη σημερινή αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειαζόμαστε να παραμείνουμε προσεκτικοί και να μαθαίνουμε από κάθε τι που συμβαίνει. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου τα τελευταία χρόνια, αλλά κερδίσαμε απλά μια πρόκριση στην τελική φάση κι όχι κάποιο μετάλλιο. Το μυαλό μας παραμένει στο Ρότερνταμ. Συστήνω στους παίχτες μου χαμηλά το κεφάλι, προσοχή, συγκέντρωση και τρομερή επιθυμία για ομαδικό παιχνίδι, όπως σήμερα, για να πετύχουμε ό,τι ονειρευόμαστε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης