Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών μας στο πρώτο μισό του αγώνα με τη Γεωργία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δικαιολόγησε την χαλάρωση των παικτών του στα τελευταία δύο οκτάλεπτα:

«Μπήκαμε έτσι όπως ακριβώς θέλαμε σε επίθεση και άμυνα, δεχόμενοι μόλις δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και βγάλαμε διάθεση. Ουσιαστικά είχαμε καθαρίσει τη νίκη και ο αντίπαλος που κέρδισε πολλές αποβολές, είχε μετά μεγαλύτερο κίνητρο να σημειώσει κάποια γκολ. Δεν βοήθησε και η χαλαρή ατμόσφαιρα στην πισίνα για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.Γενικά όσο θέλαμε ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συνέχεια του τουρνουά, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε: «Θέλουμε το ίδιο πρόσωπο να δείξουμε και με τη Γαλλία από την οποία είμαστε ανώτεροι και μετά να προετοιμαστούμε για το χιαστί παιχνίδι πιθανότατα κόντρα στους Ολλανδούς».

Ο Αλέξανδρος Γούνας μιλώντας για το ματς, τόνισε: «Για μας ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, να βρούμε ρυθμό και να πάμε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα ακόμα ματς με τους Γάλλους το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και μετά να κοιτάξουμε τα χιαστί παιχνίδια που είναι και τα πιο σημαντικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τέτοια ματς μας δίνουν επιβεβαίωση για τις δυνατότητές μας. Προχωράμε βήμα-βήμα γιατί το τουρνουά είναι τεράστιο και δεν χωράνε χαρές ή λύπες».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα καθόριζε η δική μας απόδοση. Μπήκαμε με πολύ ενέργεια και σκοπό να καθαρίσουμε γρήγορα το ματς. Δεν μας κοστίζει κάτι το ότι δεχθήκαμε πολλά γκολ από τη συγκεκριμένη ομάδα ωστόσο πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμασταν μία ευρεία νίκη επί της Γεωργίας για να πάρουμε μία ψυχολογική ώθηση. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Στο ματς με την Ιταλία διεκδικήσαμε τη νίκη για μεγάλο διάστημα αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες λεπτομέρειες κάτι που έκανε ο αντίπαλος και κέρδισε. Αυτό που έχει σημασία είναι, όσο περνάνε τα παιχνίδια, να κρατάμε τη συγκέντρωσή μας για να διεκδικούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης