Ακόμη και οι δημοσιογράφοι του γραφείου Τύπου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας, που ολοκληρώθηκε στη Γλασκώβη, έπρεπε να… κυνηγάνε τον Ανδρέα Βαζαίο για τις καθιερωμένες δηλώσεις των νικητών μετά τους τελικούς.

Μετά την κούρσα στα 100μ. μικτή ατομική, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, προσπέρασε στα γρήγορα τη μικτή ζώνη, αφού είχε λιγότερο από μισή ώρα να ετοιμαστεί για τον τελικό των 200μ. πεταλούδα. Κολύμπησε, νίκησε και μετά… μίλησε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μέρος της στρατηγικής μου να κολυμπάω με αυτό τον τρόπο τα 200μ., να κάνω το τελευταίο 50άρι με τη μέγιστη ταχύτητα», είπε αρχικά ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, εξηγώντας πώς, ενώ ήταν όγδοος στο πρώτο 50άρι και τρίτος στα 150μ., τελικά τερμάτισε με διαφορά άνω του ενός δευτερολέπτου από τον δεύτερο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, η εμφάνισή μου ήταν εξαιρετική. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω αυτό το χρυσό μετάλλιο, αλλά όλα πήγαν εξαιρετικά. Είμαι ευχαριστημένος και από τις δύο επιδόσεις μου», είπε ακόμη ο Βαζαίος και κατέληξε:

«Για να σας πω την αλήθεια, το χάλκινο στη μικτή με… ξεσήκωσε γι΄ αυτόν τον τελικό. Πήρα την πρωτοπορία και προσπάθησα να βάλω κάτω το κεφάλι μου και να νικήσω. Τα κατάφερα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης