Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, τρεις φορές νικητής του Γουίμπλεντον, κέρδισε 6-1, 6-4, 6-2 με συνοπτικές διαδικασίες-μέσα σε 2 ώρες- τον Θανάση Κοκκινάκη, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32» του τουρνουά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήμουν πολύ σταθερός από τη βασική γραμμή», είπε ο Σέρβος Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη. «Ο άνεμος έκανε το σερβίς περίπλοκο, αλλά είχα μία πολύ ποιοτική απόδοση», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναζητώντας τον έβδομο τίτλο του Γουίμπλεντον, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο 30), ο οποίος επικράτησε του Χιλιανού Αλεχάντρο Τάμπιλο 7-6, 7-6, 3-6, 6-3. «Είμαι χαρούμενος που ανέβασα τόσο πολύ το επίπεδο παιχνιδιού μου σε δύο ημέρες. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτή την ανοδική εικόνα» συμπλήρωσε.

Στα 35 του, ο Τζόκοβιτς -με 20 Grand Slam- ελπίζει να κερδίσει το 4ο συνεχόμενο τίτλο στο Γουίμπλεντον, για να πλησιάσει στο ρεκόρ των 22 τίτλων Grand Slam που κατέχει ο Ραφαέλ Ναδάλ. Οι δύο παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν φέτος στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης