Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να κατακτήσει το τουρνουά της Μαδρίτης, καθώς γνώρισε την ήττα στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 20χρονος Έλληνας μάστερ μία ημέρα μετά την επική νίκη επί του μεγάλου Ράφα Ναδάλ έχασε από τον Σέρβο τενίστα, Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-3, 6-4 και περιορίστηκε με τον τίτλο του φιναλίστ!

O «Νολε»  από την άλλη με μεγάλη σοβαρότητα κατέκτησε τον 33ο τίτλο σε Μάστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόκοβιτς υπερασπίστηκε το σερβίς και στη συνέχεια πέτυχε break απέναντι στον Τσιτσιπά, ενώ μετά απο 12 λεπτά αγώνα προηγήθηκε 3-0. Μετά από ένα εντυπωσιακό γκέιμ ο Έλληνας τενίστας μείωσε σε 3-1. Ο Σέρβος κράτησε εκ νέου το σερβίς του και έφτασε στο 4-1, όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε να μπαίνει δυνατά στο ματς. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους (5-2), ενώ ο Τσιτσιπάς σέρβιρε και έμεινε στο σετ (5-3). Τελικά ο Τζόκοβιτς έφτασε στο 6-3 και προηγήθηκε 1-0 στα σετ, δείχνοντας στο πρώτο μέρος του αγώνα την ανωτερότητά του.

 

 

 

 

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 1-0, με τον Τζόκοβιτς να απαντάει άμεσα και να δείχνει πόσο πολύ θέλει να κατακτήσει το τουρνουά. Η ισορροπία δεν άλλαξε μετά τα πρώτα τέσσερα γκειμ με τους δύο αντιπάλους να κερδίζουν από δύο. Ο Στέφανος με σταθερότητα προηγήθηκε για τρίτη φορά στο σετ (3-2), ενώ ο Σέρβος συνέχισε να σερβίρει χωρίς να επιτρέπει να δεχθεί break. Με το ίδιο μοτίβο φτάσαμε στο 4-4, όμως στο ένατο γκέιμ ο Τζόκοβιτς πέτυχε break και βρέθηκε σε θέση για να σερβίρει για το ματς.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης