Χαρούμενος για την εκπληκτική του πορεία στο Ρολάν Γκαρός δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του γαλλικού Όπεν, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του μεγάλου του αντιπάλου.

Αναλυτικά ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος από τη Δευτέρα θα φιγουράρει στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη σήμερα, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Έπαιξα πρώτη φορά σε έναν μεγάλο τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα.

Ο Νόλε όμως μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι και πόσο σπουδαίες εμφανίσεις μπορεί να κάνει. Πρέπει να πω ότι εμπνέομαι από όσα έχει πετύχει και θα ήμουν ευτυχισμένος ακόμη και αν καταφέρω να πετύχω τα μισά στην υπόλοιπη καριέρα μου.

Είναι μια ομαδική προσπάθεια, μπορεί να φαίνονται μόνο οι αθλητές, όμως υπάρχει και μια μεγάλη ομάδα πίσω μας. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα με τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο. Η ομάδα μου με στήριξε, με βοηθά να φτάσω στους στόχους μου, είναι μια δύσκολη επιδίωξη και ευχαριστώ το Ρολαν Γκαρός για δύο υπέροχες εβδομάδες. Ελπίζω να επιστρέψω και να χαρίσω ξανά ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης