Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενημέρωσε τους πολυάριθμους fans του για την κατάσταση της υγείας του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν ήταν λίγοι εξάλλου οι φίλαθλοι που ρωτούσαν τον Έλληνα τενίστα για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό, εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτόν και του ζητούσαν να προφυλαχτεί, λόγω των πολλών ταξιδιών που καλείται να κάνει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο και προετοιμάζεται για τη περίοδο στα κορτ με χορτάρι, μετά την απόφαση της ATP να παρακαμφθεί ολόκληρη η clay court season και την ακύρωση του Indian Wells στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς τους fans του ήταν: «Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώνω ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

»Παρ’ όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για εμένα αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι».

Σε άλλη ανάρτησή του στο Twitter, ο Τσιτσιπάς ανέβασε φωτογραφίες του, όπου φαίνεται να κάθεται στο γρασίδι ενός τένις κορτ φορώντας μόνο τις κάλτσες του και γράφει με δόση χιούμορ: «Κάποιος μου έκλεψε τα παπούτσια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης