Ενθουσιασμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Laver Cup στη Γενεύη, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στην ίδια ομάδα της Ευρώπης με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ:

«Είναι πολύ ξεχωριστό να έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες στην ομάδα μας. Θα το περιγράψω ως όνειρο ζωής, μοιράζομαι το γήπεδο μαζί τους, βιώνω τα πράγματα μαζί τους και μαθαίνω όσο μπορώ. Ήμουν πραγματικά ανυπόμονος για αυτό, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην ομάδα» επεσήμανε ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία του στο Davis Cup στο Τατόι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντομινίκ Τιμ είπε: «Φυσικά, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Το αγάπησα πριν από δύο χρόνια και δυστυχώς έλειψα πέρυσι. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν επιβεβαίωσα τη συμμετοχή μου το τρέχον έτος. Πρέπει να κερδίσουμε, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να κάνουμε το τρία στα τρία. Είμαστε πολύ ισχυροί και εκείνοι είναι πολύ ισχυροί».

Ο Φέντερερ, από τη μεριά του, σημείωσε: «Γνωρίζω τους φιλάθλους στη Γενεύη λόγω των αγώνων που έχω παίξει εδώ στο παρελθόν. Έχουν έναν τρόπο χτυπώντας τα πόδια τους πάνω στην εξέδρα να δημιουργούν αυτήν την αίσθηση του κεραυνού, το οποίο νομίζω ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκούτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης