Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που είχε διάρκεια 4 ώρες και 32 λεπτά, νίκησε με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-7(5), 6-4 τον Ελληνοαυστραλό Θανάση Κοκκινάκη (Νο 267), στη Rod Laver Arena, στη Μελβούρνη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε στη μαχητικότητα του αντιπάλου του, καθώς και στο ωραίο θέαμα που πρόσφεραν αμφότεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα πω πολλά πράγματα σήμερα, είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά. Ο Θανάσης (Κοκκινάκης) είναι σπουδαίος μαχητής, ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος σήμερα. Είναι ταλαντούχος και έχει μεγάλες προοπτικές. Είναι σπουδαίος σέρβερ. Διασκέδασα σήμερα που είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα ωραίο, ποιοτικό θέαμα» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Κοκκινάκη για διάστημα ενάμιση χρόνου από Gram Slam.

«Ήταν κρίμα που δεν έπαιζε τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Υπάρχει ποικιλία στη νέα γενιά και πιστεύω ότι θα δούμε ωραίο τένις τα επόμενα χρόνια, παλεύοντας όλοι μας για το Νο 1» πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής, που στον 3ο γύρο του τουρνουά θα αναμετρηθεί με τον 23χρονο Σουηδό Μίκαελ Ίμερ, Νο 95 στην παγκόσμια κατάταξη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης