Εντυπωσιακός ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-2, 6-2 τον Τζον Ίσνερ και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel τον Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, που κέρδισε (6-3, 6-4) τον Σεμπάστιαν Κόρντα. Ήταν η τρίτη στη σειρά νίκη του Τσιτσιπά επί του Ίσνερ και θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος προημιτελικός του μέσα στη σεζόν.

«Θέλω να πω ότι τα πράγματα λειτούργησαν πολύ καλά» είπε ο Τσιτσιπάς. «Νομίζω ότι είχα καλές επιστροφές σήμερα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν θέλεις να μπεις σε tie-breaks με αυτόν τον παίκτη, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο. Κατάφερα να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλες τις στιγμές του αγώνα. Είχα ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκα τις περισσότερες από τις ευκαιρίες, κάτι που ήταν σημαντικό. Αυτό μου έδωσε τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε ολόκληρο τον αγώνα» πρόσθεσε ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ερχόμενος σε αγώνες όπως αυτόν, προσπαθώ να δουλέψω πολύ τις επιστροφές μου και στις προπονήσεις πριν από τον αγώνα, είναι κάτι που σίγουρα βοηθά. Πάντως είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις εναντίον του Ίσνερ. Νομίζω ότι θα επιχειρήσω να προσεγγίσω τον επόμενο αγώνα με τον ίδιο τρόπο. Κάθε αγώνας που παίζω εδώ στο Ακαπούλκο είναι σημαντικός. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια υπέροχη μέρα αύριο» συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς, που θα αναμετρηθεί με τον Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ για πέμπτη φορά (2-2), έχοντας νικήσει τα δύο τελευταία ραντεβού τους, στη Σαγκάη το 2019 και στη Μασσαλία το 2020.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης