Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και θα επιστρέψει στα γήπεδα τένις, πρώτα στο Western & Southern Open και στη συνέχεια στο US Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε σε μια συνάντηση ερωτήσεων και απαντήσεων στο Instagram και μίλησε για διάφορα θέματα, σημειώνοντας πάντως ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαντήσεις του Τσιτσιπά σε σχετικές ερωτήσεις:

«*Ο Άντι Μάρεϊ είναι ο πιο ευχάριστος παίκτης σαν χαρακτήρας.

* Θα ήθελα να έχω κοντά μαλλιά, δεν είναι πολύ εύκολο να διατηρήσω αυτά τα μακριά μαλλιά. Αλλά ταυτόχρονα είναι το στυλ μου και είμαι εγώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Μερικά από τα πράγματα για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων είναι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, από την Ελλάδα, από μια τόσο πλούσια χώρα, και φυσικά είμαι υγιής και μπορώ να ταξιδεύω ταυτόχρονα και να παίζω τένις σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ειλικρινά η ζωή μου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Έχω ανθρώπους που με αγαπούν δίπλα μου που με υποστηρίζουν σε αυτό το ταξίδι, αυτό το πολύ δύσκολο ταξίδι. Ζω τη ζωή μου στο έπακρο και ειλικρινά δεν μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο.

* Στο μέλλον θα ήθελα να μάθω ιαπωνικά Είναι μια τόσο μυστηριώδης γλώσσα.

* Ο κινηματογράφος είναι επίσης ένα από τα όνειρά μου.»

Επίσης μιλώντας στην ιστοσελίδα tennisnow, σχετικά με την συμμετοχή του στα δύο τουρνουά στις ΗΠΑ, τόνισε:

«Είναι δύσκολο στην αρχή. Δεν μπορείς να πας πουθενά εκτός από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείς να πας κάπου αλλού, να πας σε ένα ωραίο εστιατόριο με την ομάδα σου, να πας να εξερευνήσεις την πόλη λίγο. Αυτή η καθημερινή ρουτίνα, αυτή η καθημερινή επανάληψη το καθιστά δύσκολο. Ταυτόχρονα, είναι για την ασφάλεια όλων. Δεν αισθάνομαι ότι είναι άδικο για μένα, γιατί όλοι πρέπει να υποστούν όλα αυτά. Έτσι, μου δίνει μια διαφορετική προσέγγιση στο τένις μου, που μου δίνει μια ευκαιρία να επικεντρωθώ περισσότερο στο τένις μου και λιγότερο σε ό, τι συμβαίνει έξω από αυτό. Μου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψω περισσότερο πως όταν είμαι έξω στο γήπεδο, αγαπώ περισσότερο το άθλημά μου, εκτιμώ το δικό μου άθλημα περισσότερο», είπε ο Τσιτσιπάς

«Αυτό που είναι καλό για το νέο US Open είναι ότι θα είναι στα βιβλία ρεκόρ. Δεν έχει συμβεί ποτέ πριν, υποθέτω. Απλώς συνηθίζουμε κάθε χρόνο να έχουμε θεατές, να περιβάλλεται από ανθρώπους. Φέτος, όπως είπα, είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό που θεωρώ πολύ ενδιαφέρον είναι, ότι θέλω να δω ποιος θα διαχειριστεί την κατάσταση καλύτερα. Θα είναι ένα ενδιαφέρον US Open, το λέω. Και πάλι, είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι θα δούμε αρκετές εκπλήξεις φέτος», συμπλήρωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης